Delicatessen Chris is een delicatessenzaak in hartje Lier. De zaak opgericht in 1989 door Kris Moons en Suzanne Moortgat bestaat al meer dan 29 jaar en is gespecialiseerd in ambachtelijke charcuterie, kazen, eigen verse bereide gerechten en huisbereide salades, verse vis, vers vlees, verse groenten, homarium met kreeft en oesters. Ze maken en verkopen allerlei bereidingen voor verschillende gelegenheden.

Alle gerechten worden met 100% verse producten bereid. Delicatessen Chris is ook traiteur. 6 dagen op 7 worden er ook heerlijke dagschotels en traiteur bereidingen aangeboden.

Het team van Delicatessen Chris deed zijn voedingskennis op aan de hotelschool en heeft zelfs een diëtiste die u kan bijstaan met tips en advies of informatie over de producten wanneer u ter plaatse besteld of bereidingen afhaalt.

Delicatessen Chris werd voor 2015, 2016,2017 en 2019 uitgeroepen tot topwinkel door de Culinaire Ambiance.
Kris en Suzanne Moons studeerden beiden af in de voeding: Kris in de hotelschool van Antwerpen en Suzanne studeerde af als diëtiste te Leuven.

Allebei gefascineerd door voeding en dagverse producten namen ze in 1989 Delicatessen Chris over. Geïnspireerd door de vanzelfsprekende manier waarop eten en wijn deel uitmaken van het dagelijkse leven, hechten ze veel belang aan het uitkiezen van ingrediënten en het met zorg bereiden van kwaliteitsproducten. Met enorm veel respect en een luisterend oor voor de mensen die deze producten op de markt brengen, deden ze enorm veel kennis en ervaring op van hoe producten het best tot hun recht komen in heerlijke gerechten.

Twee keer per week selecteren Kris en Suzanne zorgvuldig hun producten op de vroegmarkt om ze in creatieve, heerlijke recepten te verwerken met respect voor zowel het klassieke als het eigentijdse. Delicatessen Chris maakt voor u zijn heerlijke gerechten, fijne charcuterie en kazen met karakter uit heel Europa toegankelijk, zodat u kan delen in de rijke smaken die zijn ontsproten aan jarenlange ervaring en passie voor voeding.

Bij Delicatessen Chris vindt u elke dag heerlijke bereidingen van internationale delicatessen, verse dagschotels, lasagnes, regionale gerechten, verse dagsoep, verse salades en heerlijke nagerechten. Ook voor fijne charcuterie en kazen, vers vlees (eigen slagerij), verse vis en groenten uit heel Europa kan u in hun zaak terecht. Hun traiteurdienst garandeert u een verzorgd feestje bij u thuis.

Voor Kris en Suzanne is rekening houden met de wensen van hun klanten en ingaan op hun vragen en verzoeken erg belangrijk. U kan ook altijd bij hen terecht voor hulp of suggesties. Al bij het binnentreden van de zaak, ruikt u het plezier en de liefde voor hun gerechten en producten.